نرم افزار ساخت انیمیشن دو بعدی و سه بعدی ✔️[کامپیوتر+گوشی]
نرم افزار ساخت انیمیشن دو بعدی 2D و سه بعدی 3D
امروز، مشاهده میکنیم که انیمیشن به فیلمسازان دریچههای بیشماری از داستان را باز کرده است. این امکان را برای اهالی صنعت انیمیشن فراهم کرده است تا دنیا، شخصیتها و ماجراجوییهایی که از تخیل هنرمندان خارج شدهاند را به روی پرده بزرگ نمایش بدهند. اگر به دنبال یافتن بهترین نرمافزار ساخت انیمیشن برای خود هستید، این مقاله موشن کده برای شما آماده شده است. در این مقاله، ما لیستی از بهترین برنامههای انیمیشنسازی را تهیه کردهایم تا نقاط قوت، ضعف، کاربرد در صنعت و حتی هزینه هر یک را توضیح دهیم.
نرم افزار ساخت انیمیشن چیست؟
در واقع، نرمافزارهای انیمیشنسازی باعث ایجاد حس حرکت در قالب فریم به فریم (تصاویر نقاشی شده) میشوند. فریمها را میتوان در داخل نرمافزار ساخت و یا در برخی از اپلیکیشنها از خارج برنامه وارد کرد. در پایان، زمانی که انیمیشن کامل شده است، نتایج فریمها به هارددیسک یا نوار منتقل میشوند.
دو نوع نرمافزار انیمیشنسازی وجود دارد: سهبعدی (3D) و دوبعدی (2D). تفاوت اصلی این دو نوع در این است که در انیمیشن دوبعدی، همه چیز به صورت دو بعدی و با طول و عرض ساخته میشود، در حالی که در انیمیشن سهبعدی، علاوه بر طول و عرض، عمق نیز وجود دارد. انیمیشن سهبعدی در مقایسه با انیمیشن دوبعدی، سایهپردازی و چشمانداز بهتری دارد و بیشتر به واقعیت نزدیک است. در صورت علامندی به یادگیری انیمیشن سازی می توانید سری به آموزش انیمیشن سازی پروژه محور موشن کده بزنید.
نرمافزارهای ۲بعدی
ساخت انیمیشنهای دوبعدی، استراتژی بسیار مناسبی برای ورود به حوزه انیمیشنسازی است. این استراتژی به دلیل آسانی یادگیری برخی از نرمافزارها و عدم نیاز به سیستم قدرتمند، مورد توجه قرار گرفته است. با یادگیری یک نرمافزار سادهتر، میتوانید تمرکز بیشتری را بر روی بهبود مهارتهای خود در حوزههای پیچیدهتر انیمیشنسازی قرار دهید. در اینجا، لیستی از بهترین نرمافزارهای ساخت انیمیشن دوبعدی را بررسی خواهیم کرد.
بهترین برنامه های ساخت انیمیشن
1- ادوبی انیمیت
شرکت ادوبی نرمافزارهای متعددی را برای ساخت انیمیشنهای دوبعدی ارائه میدهد. یکی از محبوبترین آنها، ادوبی انیمیت است که قبلاً با نام Flash شناخته میشد. ادوبی انیمیت به شما امکان میدهد تا از انواع تکنیکهای مختلف مانند نقاشی دستی، انیمیشن عروسکی و انیمیشن فریم به فریم استفاده کنید. به همین دلیل، این گزینه برای کسانی که در حال ساخت وب سایتها یا برنامههای تعاملی هستند، مناسب است. ادوبی انیمیت ممکن است بهترین گزینه برای ساخت انیمیشن داستانی نباشد، اما یادگیری آن بسیار سادهتر از سایر برنامههای انیمیشنسازی در این لیست است.
حتما بخوانید: انیمیشن سازی چیست؟ [+سیستم مورد نیاز برای ساخت انیمیشن]
2- ادوبی کاراکتر انیماتور
کاراکتر انیماتور، یکی از نرمافزارهای جدیدتر شرکت Adobe است که برای تازهانیماتورها طراحی شده است. این نرمافزار به شما این امکان را میدهد که به سادگی و با استفاده از دوربین جلوی لپتاپ یا وبکم، کاراکترها را متحرک کنید. استفاده از کاراکتر انیماتور به شما کمک میکند تا تولید انیمیشنهایتان را بهبود بخشید و به صورت چشمگیری سرعت بیشتری برای ایجاد انیمیشنها داشته باشید. این نرمافزار قادر است به صورت زنده عبارات و اکشنهای کاراکتر را با استفاده از دوربین و میکروفن شما ردیابی کند. همچنین، میتوانید کاراکترهای خود را ایجاد کنید یا از الگوهای شخصیت آنلاین دریافت کنید.
3- ادوبی افتر افکتس
اکثر افراد با نرمافزار افترافکت آشنا هستند. این نرمافزار یک ابزار چند منظوره است که در ساخت انیمیشنهای دوبعدی، جلوههای ویژه و اصلاح رنگ انیمیشنهای سهبعدی و همچنین موشن گرافیک مورد استفاده قرار میگیرد. قابلیت هماهنگی افترافکت با سایر نرمافزارهای شرکت ادوبی و وجود افزونههای متعدد توسط توسعهدهندگان جهانی، کار با این نرمافزار را به تجربهای لذتبخش تبدیل کرده است و به طور کلی، نمیتوان گفت که با استفاده از دوره افتر افکت، نتوانید تمامی نیازهای خود را برآورده کنید.
4- نرم افزار Toon Boom Harmony
برای کاربران مبتدی تا پیشرفته، اپلیکیشن Toon Boom Harmony یک انتخاب مناسب است. این نرمافزار به شما امکان میدهد با استفاده از ابزارهای مختلف بهترین اثر را ایجاد کنید. شما میتوانید از تصاویر متنوع و نقاشیهای اسکن شده برای ساخت انیمیشنهای خود استفاده کنید. همچنین، هزینه استفاده از Toon Boom Harmony بسیار مقرون به صرفه است و هزینهها را به طور چشمگیری کاهش میدهد.
حتما بخوانید: اصول انیمیشن سازی [اصول دوازده گانه دیزنی در انیمیشن چیست؟]
OpenToonz -5
OpenToonz یکی از نرمافزارهای مناسب برای انیمیشنسازی دوبعدی است و دارای رابط کاربری آسانی است. این نرمافزار برای ساخت انیمیشنهای تبلیغاتی بسیار مناسب است. قبل از خروجیگیری از انیمیشن، شما قادرید آن را در محیط برنامه مشاهده کرده و فریمها را مرتب کنید. ایجاد عمق برای فریمهای دوبعدی نیز یکی از امکانات این نرمافزار است.
6- موهو
نرمافزار MOHO یک سیستم ریگینگ دوبعدی قدرتمند است که تمامی ابزارهای لازم برای ساخت انیمیشنهای حرفهای و جذاب را در اختیار کاربر قرار میدهد. این نرمافزار ترکیبی از ابزارهای انیمیشنسازی سنتی و مدرن را فراهم کرده است تا کاربران بتوانند به سادگی نتایج حرفهای به دست آورند. همچنین، با استفاده از این نرمافزار میتوان تصاویر با فرمتهای مختلف برای تلفنهمراه و دستگاههای PDA ایجاد کرده و حتی بازیهای کوچک برای این دستگاهها طراحی کرد. MOHO افکتهای جذاب و صدا را نیز به انیمیشنها اضافه میکند.
این نرمافزار امکان ترکیب انیمیشنهای دوبعدی و سهبعدی را نیز فراهم میکند. از ویژگیهای MOHO میتوان به فیزیک شبیهسازی شده، طراحی اشیاء سهبعدی، کتابخانه تصاویر در برنامه برای کمک به کاربران مبتدی و ضبط صدا اشاره کرد. در صورت علامندی به یادگیری موهو می توانید سری به آموزش موهو پروژه محور موشن کده بزنید.
نرم افزار های سه بعدی ساخت انیمیشن
ممکن است برای برخی از شما که تازه با نرمافزارهای سهبعدی آشنا میشوید، این آشنایی اولیه سنگین به نظر برسد. اما فکر میکنم بدانید که آشنایی با ابزارهای استفاده شده در صنعت انیمیشن میتواند به شما کمک کند تا انتخاب بهتری داشته باشید و بتوانید به سرعت خود را برای مواجهه با چالشهای هر حوزه آماده کنید.
حتما بخوانید: معرفی 10 نرم افزار ساخت جلوه های ویژه VFX
-
Maya
یکی از نرمافزارهای جدیدتر برای مدلسازی و ساخت انیمیشن سهبعدی، نرمافزار Maya است. این نرمافزار با سایر نرمافزارهای طراحی مانند 3ds Max، Rhino، SketchUp و غیره سازگاری کامل دارد و در زمینه سهبعدی کردن بسیار قدرتمند است (از 3ds Max آسانتر است). مانند 3ds Max، برای طبیعی تر کردن انیمیشنهای خود باید از پلاگین Vray استفاده کنید. نقطه ضعف آن نسبت به 3ds Max این است که مدلها و متریالهای آماده برای آن در بازار کمتر موجود است. برای خلق یک انیمیشن در این نرمافزار، به یک سیستم متوسط به بالا نیاز دارید و آخرین نسخه بهترین نسخه آن، نسخه 2017 است.
-
Cinema 4D
در حوزه تولید موشنگرافیک و انیمیشنهای سهبعدی جذاب، به کمتر کسی برخورد میکنید که نام Cinema 4D را نشنیده باشد. معمولاً برای موشنگرافیکهای کوتاه و جذاب، مدلهای سهبعدی را در این نرمافزار ساخته و حتی انیمیشنهای کوتاهی را نیز با آن انجام میدهند و برای کامپوزیت و اصلاح رنگ، به نرمافزار After Effects منتقل میکنند. دوره جامع سینما فوردی با افترافکت به خوبی هماهنگ است و این دو نرمافزار، جدایناپذیر در میان موشندیزاینرها شدهاند. با استفاده از Cinema 4D، تجربهای متفاوت در زمینه انیمیشن و آموزش موشن گرافیک خواهید داشت.
-
Blender
برای افراد ماهرتر، یک نرمافزار شامل ابزارهای مجسمهسازی، انیمیشن، پردازش واقعی عکس، و ویرایش ویدیو وجود دارد. این نرمافزار به شما امکان میدهد یک بازی کاملاً سهبعدی ایجاد کنید، فیلمها را ویرایش کنید و شبیهسازیهای واقعی (مانند مایعات، پوست و مو) را بسازید. در واقع، اگر شما علاقهمند به معماری، دکوراسیون، مکانیک و عمران نیستید و قصد دارید کارهای پیچیدهتری مانند ساخت انیمیشن یا مدلسازیهای پیچیدهتر را انجام دهید، این گزینه برای شما بسیار مناسب است.
حتما بخوانید: نرم افزار ساخت موشن گرافیک [کامپیوتر+گوشی]
-
3DMax
میتوان تری دی مکس را به عنوان یک نرمافزار بسیار گسترده معرفی کرد که تقریباً با همه نرمافزارهای موجود در حوزه سهبعدی سازی سازگار است. یکی از ویژگیهای جذاب این برنامه این است که شما همچنین میتوانید کارهای سهبعدی سازی و انیمیشن سازی را درون خود نرمافزار انجام دهید. این برنامه به شما اجازه میدهد از مدلهای آماده (مانند میز، درخت، ماشین و غیره) و همچنین متریالهای آماده زیادی که توسط شرکتهای مختلف در بازار عرضه شدهاند، استفاده کنید و با این کار سرعت فرایند سهبعدیسازی خود را افزایش دهید.
-
Houdini
این نرمافزار یک ابزار قدرتمند برای مدلسازی و خلق جلوههای ویژه است و در عین حال یک پکیج کاربردی برای طرحهای سهبعدی محسوب میشود. با استفاده از این نرمافزار، میتوانید به راحتی طرحهای زیبا و حرفهای بدون نیاز به پلاگینهای اضافی یا برنامهنویسی خاص ایجاد کنید. در نرمافزار Houdini، نه تنها میتوانید تمامی پارامترها را انیمیت کنید، بلکه با تغییر نودها مانند سوئیچ و بلند، میتوانید به راحتی ارتباط بین شبکههای مختلفی که تعریف کردهاید را انیمیت کنید. سپس با استفاده از سیستم ویرایش حرکت آمیخته به نام CHOPs، میتوانید کنترل بیشتری بر روی حرکتهای تولید شده داشته باشید.
حداقل سیستم مورد نیاز برای نرم افزارهای ساخت انیمیشن
برای شروع طراحی انیمیشن، یکی از نکات بسیار مهم، داشتن یک سیستم مناسب است. هر نرم افزار بسته به سیستم مورد نیاز موتور رندرینگ و سایر عوامل، ممکن است نیازمند یک سیستم قویتر باشد. برای مثال، نرم افزارهایی مانند تری دی مکس و بلندر، برای تولید یک انیمیشن ۲ دقیقهای، ممکن است سیستم شما را تا ۴ روز مشغول کنند، در حالی که نرم افزارهایی مانند لومیون به یک سیستم سادهتر نیاز دارند. در اینجا سیستم حداقل پیشنهادی برای نرم افزارهای ساخت انیمیشن عبارتند از:
- پردازنده گرافیکی Nvidia 950
- 10 گیگابایت رم از نوع DDR4
- حافظه از نوع SSD با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت یا بیشتر
- پردازنده Intel نسل ششم به بعد و حداقل Core i5
حتما بخوانید: مراحل ساخت انیمیشن [9 مرحله اساسی نحوه ساخت انیمیشن]
چطور نرم افزار مناسب خودم رو انتخاب کنم؟
تا اینجا با مهمترین نرمافزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی آشنا شدید و هر کدام از این نرمافزارها را در 6 بخش مختلف بررسی کردیم. این بخشها به شما کمک میکنند تا ویژگیها، کاربردها و ابزارهای این نرمافزارها را بهتر بشناسید. هر کدام از این نرمافزارها ویژگیها و دیدگاههای متفاوتی را برای اجرای بهتر فرآیند ساخت انیمیشن ارائه میدهند. در مرحله بعدی، شما با توجه به شناختی که از هر کدام از نرمافزارها پیدا کردهاید، میتوانید نرمافزار مناسبتری را براساس خواستهها و نیازهای خود انتخاب کنید. برای بهتر شناختن، میتوانید به این سوالات پاسخ دهید:
- انتظار دارم سبک ظاهری خروجی به چه شکل باشد؟
کاملا تخت و دو بعدی، شبه سه بعدی: دارای عمق ظاهری و رعایت قوانین پرسپکتیو و … - چه امکاناتی در اختیار دارم؟
ابزارهای نقاشی دیجیتال، وب کم و میکروفون و … - آیا یک طراح جدا گانه به شما کمک می کند یا قرار است تمام طراحی ها توسط خودتان انجام شود؟
با توجه به پاسخ این سوال می توانید مشخص کنید در چه نرم افزاری قرار است طراحی ها انجام گیرد. - تا چه اندازه سرعت در فرآیند تولید نقش دارد؟
پخش روزانه دارید یا در یک پروژه بلند مدت فعالیت می کنید
با پاسخ دادن به این سوالات، میتوانید نیازهای خود را شناسایی کنید و نرمافزاری که بهترین تطبیق را دارد را پیدا کنید.
بهترین نرم افزارهای ساخت انیمیشن در گوشی
اگرچه استفاده از تبلتهای خاص برای طراحی انیمیشن لذت واقعی این فعالیت را دو چندان میکند، اما بسیاری از کاربران ترجیح میدهند که این کار را با گوشی هوشمند خود انجام دهند. پیدا کردن اپلیکیشنهای ساخت انیمیشن برای گوشیهای هوشمند که استفاده از آنها آسان باشد و نتایج قابل قبولی را در مدت زمان کوتاه به دست آورند، کاری آسان نیست. در ادامه، پنج اپلیکیشن را معرفی میکنیم که به شما کمک میکنند تا با گوشی یا تبلت اندرویدی خود به طراحی انیمیشنهای دلخواه بپردازید و از انجام این کار لذت ببرید. البته، در بعضی موارد نیاز به ساخت انیمیشن با گوشی هم خواهید داشت.
۱. اپلیکیشن Animation Desk
با بیش از یک میلیون دانلود، Animation Desk یکی از بهترین اپلیکیشنهای انیمیشنسازی برای سیستمعامل اندروید است. این اپلیکیشن به شما تجربهای لذتبخش در ساخت انیمیشن ارائه میدهد. از رابط کاربری ساده و کاربرپسند این اپلیکیشن میتوان بهرهبرداری کرده و به عنوان حرفهای یا مبتدی، اقدام به ساخت انیمیشنهای شگفتانگیز کنید.
Animation Desk تمام ابزارهای موردنیاز برای ساخت انیمیشن با گوشی خود را در اختیار شما قرار میدهد. شما میتوانید لایههای مختلف را با یکدیگر ترکیب کرده و صحنههای جذاب و هیجانانگیزی را ایجاد کنید.
این اپلیکیشن ابزارهای متنوعی را برای طراحی اشکال جالب ارائه میدهد، از جمله سه نوع مختلف قلممو، خودکار، پاک کن و موارد دیگر. همچنین شما میتوانید به راحتی بین فریمها پیمایش کنید و تعداد آنها را به تناسب پروژهی خود تغییر دهید. بیش از ۱۰۰ رنگ درخشنده نیز در این اپلیکیشن قابل دسترسی است تا شما بتوانید از آنها بهرهبرداری کنید و قلمموها را به دقت تنظیم کنید.
۲. اپلیکیشن Adobe Express
اگر به ساخت انیمیشنهای ساده با گوشی آیفون یا اندروید خود علاقهمندید و به جدیت در این زمینه تمایل دارید، این برنامه حرفهای برای ساخت انیمیشن ممکن است برای شما مناسب باشد. این برنامه نه تنها برای ساخت انیمیشنها مناسب است، بلکه شما میتوانید از آن برای طراحی لوگوها، ایجاد طرحهای گرافیکی، ویرایش ویدیوها و تصاویر به هر شکلی که میخواهید نیز استفاده کنید.
این برنامه همچنین امکان همگامسازی بین کامپیوتر و دستگاه موبایل شما را داراست، به این ترتیب شما میتوانید در هر لحظه و در هر مکانی که ایدهای به ذهنتان رسیده، با استفاده از ابزارهای این برنامه ایده خود را اجرا و ذخیره کنید. برای شروع به کار، کافی است تعدادی عکس را از گالری تان انتخاب کنید یا از میان هزاران تصویر موجود در برنامه استفاده کنید و سپس به ویرایش، انیمیشنسازی، و هر چیز دیگری که نیاز دارید بپردازید. همچنین میتوانید به راحتی موسیقی و متن اضافه کنید و از فونتهای زیبایی برای متنهایتان استفاده کنید.
۳. اپلیکیشن Toontastic
Toontastic یکی از بهترین برنامههای ساخت کارتون برای دستگاههای موبایل است. این برنامه توسط گوگل برای کاربران اندروید طراحی شده و امکان ساخت انیمیشنهای ساده را در تلفن همراه شما فراهم میکند. با استفاده از Toontastic، شما قادر به طراحی شخصیتها و ایجاد داستانهای خود برای انیمیشنها هستید. این برنامه بسیار ساده و کاربر پسند است، شما فقط باید شخصیتهای انیمیشن خود را در صفحه نمایش حرکت دهید و داستانتان را با دلخواهتان روایت کنید.
Toontastic قادر به ضبط صدا و انیمیشنهای شما است و این انیمیشن را به صورت یک فیلم سهبعدی در دستگاه شما ذخیره میکند. این برنامه به عنوان بهترین ابزار انیمیشنسازی سهبعدی برای دستگاههای اندروید و iOS شناخته میشود و امکان ساخت کارتونهای ساده را فراهم میکند.
پک پیشنهادی: دوره آموزش تولید محتوا با موبایل (8 دوره) صفرتا 100
۴. اپلیکیشن Stick Nodes
اگر علاقه دارید به وسیلهٔ قطعات چوبی متحرک انیمیشنسازی کنید، میتوانید اپلیکیشن Stick Nodes را تجربه کنید. این اپلیکیشن دارای همه وسایلی است که برای ایجاد یک انیمیشن جذاب نیاز دارید. از اشکال و سازههای چوبی مختلف میتوانید به طرحهایتان اضافه کنید یا آنها را ویرایش کنید. حتی میتوانید دو یا چند شیء را با هم ترکیب کنید تا انیمیشنتان را از پیش ترتیب دهید. اگر به ایجاد انیمیشنهای اکشن علاقه دارید، با افزودن موسیقیهای پرهیجان، میتوانید کارتونی منحصر به فرد ایجاد کنید.
یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این اپلیکیشن، دوربین مجازی است که به شما امکان میدهد حرکت و بزرگنمایی انیمیشنتان را تعیین کنید. با استفاده از این ویژگی، میتوانید به انیمیشنهایتان جلوههای ویژه دهید و آنها را به شکل سینمایی تجربه کنید. همچنین، فیلدهای متنی به شما کمک میکنند متن و دیالوگ به انیمیشنهایتان اضافه کنید. در نسخهٔ پرو این اپلیکیشن، امکاناتی همچون تاری، درخشش، و جلوههای دیگر برای تزئین نقاشیهایتان در دسترس شماست که میتوانید از آنها برای افزودن جلوههای جذاب به انیمیشنهایتان بهرهبرید.
۵. اپلیکیشن PicsArt Animator
اپلیکیشن PicsArt Animator یک ابزار ساخت GIF و ویدئو با انیمیشن است که به شما اجازه میدهد تا انیمیشنهای جذاب و کارتونی را بر روی دستگاههای اندروید و iOS خود ایجاد کنید. این اپلیکیشن به شما این امکان را میدهد که با استفاده از دوربین سهبعدی گوشیتان به سادگی انیمیشنهای منحصربهفردی ایجاد کنید. PicsArt Animator به شما این قابلیت را میدهد تا انیمیشنهای خود را فریم به فریم طراحی کرده و جدول زمانی انیمیشن را با استفاده از گزینه “Play mode” مشاهده کنید.
در این برنامه، ابزارهای طراحی متنوعی وجود دارد که همچنان به مبتدیان و پیشرفتهترین کاربران اجازه میدهد تا انیمیشنهای زیبا و جذابی را به صورت رایگان ایجاد کنند. علاوه بر این، شما میتوانید از قابلیت Multi-layering برای ساخت انیمیشنهای پیچیده استفاده کنید و طول و سرعت انیمیشن خود را به دلخواه کنترل نمایید.
6. اپلیکیشن FlipaClip
در این مقاله، میخواهیم به شما آخرین نرمافزار ساخت انیمیشن برای گوشی معرفی کنیم، و آن نیست جز اپلیکیشن FlipaClip. FlipaClip یکی از بهترین نرمافزارهای ساخت انیمیشن است که با قابلیتهای کاربردیاش میتواند توجه کاربران را به خود جلب کند. این نرمافزار ابزارهای متنوعی ارائه میدهد از جمله برسهای متفاوت، طیف گستردهای از رنگها، لایهها، توانایی انیمیشنسازی نقاشیها و افزودن صدا. همچنین این نرمافزار تداخلی با سایر برنامههای در حال اجرا بر روی دستگاه اندرویدی شما ایجاد نمیکند و از یک محیط کاملاً امن بهره میبرد.
افزودن صدا به انیمیشنهای ساده میتواند آنها را به سطح جدیدی از هیجان و جذابیت برساند. اگر از گوشی یا تبلتهای سامسونگ استفاده میکنید، این نرمافزار از قلم S-Pen نیز پشتیبانی میکند. شما میتوانید فشار دستتان را تنظیم کرده و با تغییر زاویه قلم، خطوط با ضخامتها و اشکال مختلفی را بکشید. رابط کاربری ساده و کاربرپسند این نرمافزار باعث شده تا استفاده از آن برای تمام کاربران با هر سطح تجربهای بسیار آسان باشد.
حتما بخوانید: تفاوت انیمیشن دو بعدی و سه بعدی [+نرم افزارها]
نتیجه گیری نرم افزار های ساخت انیمیشن:
در نهایت، باید بگوییم که انیمیشن بسیاری از سرگرمیها مانند فیلمها، نمایشهای تلویزیونی و برنامههای کودکان تأثیر زیادی دارد. انیمیشن دو بعدی یکی از انواع بنیادی انیمیشن است که ایجاد آن نسبت به سایر انواع آسانتر است و نتایج بهتری را به همراه دارد. امروزه از طریق انیمیشنهای دو بعدی، نه تنها سرگرمی بلکه آموزش و ایدههای آموزنده نیز به کودکان منتقل میشود. با داشتن یک نرم افزار کامل و بی عیب، ایجاد یک انیمیشن دو بعدی بسیار آسانتر خواهد بود و حتی مبتدیان هم میتوانند با استفاده از این نرم افزارها انیمیشنهایی را ایجاد کنند. اگر شما یک نمایشنامه یا ایده در ذهنتان دارید، هر یک از نرم افزارهایی که در بالا ذکر شده است، میتوانند به شما کمک کنند تا نمایشنامه خود را به تصویر بکشید. البته، در بازار نرم افزارهای دیگری نیز موجود است که تنها چند نمونه از آنها در اینجا ذکر شدند. به جزئیات دقت کنید و نرم افزار مناسب برای خود را انتخاب کنید.
درباره آرش اخوان
تجربه ی فعالیت 11 ساله در حوزه تدوین و گرافیک در شبکه 2 – 3 و شبکه نسیم و همچنین سابقه ی 5 ساله در حوزه تولید محتوا و سئو
سایر نوشته های آرش اخوان
دیدگاهتان را بنویسید