کسب درآمد از فتوشاپ ✔️(+راز درآمد بالا از فتوشاپ چیست؟)
لیست کامل حوزه ها و کاربرد های کسب درآمد با فتوشاپ
فتوشاپ یکی از شاهکار های صنعت نرم افزار است که از حدود 30 سال پیش تا کنون انتخاب اول گرافیست ها و طراحان بوده است. شرکت ادوبی از همان ابتدا همه ساله قابلیت های بینظیری را به فتوشاپ اضافه کرد تا اکنون شاهد یک نرم افزار همه فن حریف باشیم. اگر قصد دارید آموزش فتوشاپ رایگان را بیاموزید باید لیست کامل حوزه های آن را بدانید تا پس از یادگیری کامل فتوشاپ، وارد حوزه مورد علاقه خود شوید و شروع به کسب درآمد با فتوشاپ کنید. در این مقاله لیستی از حوزه ها و کاربرد های فتوشاپ را برای شما عزیزان گردآوری کرده ایم تا با دید باز مسیر شغلی خود را انتخاب کنید.
1-فتوشاپ در صنعت وب، اپلیکیشن و دیجیتال مارکتینگ:
همه ما میدانیم که کسب و کار ها به سمت دیجیتالی شدن پیش میروند و یکی از پایه ای ترین ابزار های این تغییر فتوشاپ است. فتوشاپ از طراحی وبسایت تا شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن هایی که همه روزه از آن ها استفاده میکنیم کاربرد دارد.
1-طراحی وبسایت و قالب های آن: بسیاری از وبسایت هایی که همه روزه از آن ها دیدن میکنیم ابتدا در فتوشاپ طراحی شده اند. اکثر قالب های آماده سایت ساز هایی مثل وردپرس نیز ابتدا در فتوشاپ طراحی و سپس به کد تبدیل شده اند. برای تبدیل فایل های فتوشاپ به کد افزونه های زیادی موجود است که به سرعت این کار را انجام میدهند اما گاهی این تبدیل به صورت دستی و توسط متخصصین برنامه نویسی انجام میشود.
2-طراحی رابط کاربری اپلیکیشن ها: تقریبا هیچ تلفن همراه هوشمندی وجود ندارد که برنامه هایی مثل دیوار، دیجیکالا، آپ، همراه بانک های مختلف و ده ها برنامه دیگر روی آن ها نصب نباشد. همه این نرم افزار ها بخش های مختلفی مثل منو، صفحه اصلی و برگه های مختلف دارند و جالب است بدانید محیط این اپلیکیشن ها در فتوشاپ طراحی میشوند. این شغل یکی از پردرآمدترین حوزه های فتوشاپ است.
3-بازاریابی و تولید محتوا در شبکه های اجتماعی: استقبال بی نظیر مردم از شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام فرصت بسیار خوبی برای بازاریابی کسب و کار ها ایجاد کرده است. اگر سری به پیج های شرکتی و کسب و کار ها بزنید خواهید دید اکثرا از محتوای تصویری و قالب مشخصی استفاده میکنند. طراحی قالب، تولید محتوا و طراحی این پست ها همگی به کمک فتوشاپ انجام میشود. حوزه بازاریابی محتوایی در شبکه های اجتماعی به سرعت در حال رشد است و قطعا یکی از اصلی ترین کاربرد های فتوشاپ در آینده نهچندان دور همین موضوع خواهد بود.
4-تولید محتوا در وبسایت ها: این حوزه را با مورد شماره یک اشتباه نگیرید. در طراحی وبسایت ها شالوده و پایه اصلی سایت طراحی میشود اما سایت خالی از محتوا برای هیچکس جذاب نیست! وبسایت ها از محتواهای تصویری متفاوتی استفاده می کنند. از طراحی عکس های مقالات تا طراحی جلد و دیزاین آیکون ها به کمک فتوشاپ انجام میشود.
5-طراحی تصویر متحرک یا GIFها: بدون استثنا اگر سایت های خبری یا مجله ای را مشاهده کنید در کنار صفحات این وبسایت ها تصاویر متحرکی را خواهید دید که برای تبلیغات استفاده میشوند. این تصاویر متحرک در محیط فتوشاپ به راحتی قابل طراحی هستند و بر خلاف ظاهر کم اهمیتشان نقش پر رنگی در دنیای تبلیغات آنلاین دارند.
6-طراحی بنر های تبلیغاتی دیجیتال: این حوزه محدود به وبسایت یا شبکه اجتماعی خاصی نیست و در تمام سطح وب کاربرد دارد. مهم نیست تبلیغ کنسرت در پیج معروفی باشد یا تبلیغ یک همایش در سایت ایوند یا تبلیغ یک نمایندگی ماشین در سایت خودرو بانک، همه این بنر های دیجیتال در محیط فتوشاپ طراحی و اجرا میشوند و درآمد بالایی برای طراح به همراه دارند.
7-طراحی اینفوگرافیک ها: اینفوگرافیک کاربرد خارقالعاده ای در صنعت آموزش و رسانه پیدا کرده است. امکان انتقال مفاهیم یا اخبار در مدت زمان کوتاه و سادگی درک برای مخاطب آن را بین آموزشگاه های اینترنتی، سایت های خبری، پایگاه های پزشکی و حتی صدا و سیما بسیار محبوب کرده است. طراحی و اجرای اینفوگرافیک در محیط فتوشاپ بسیار راحت تر و حرفه ای تر از برنامه های مشابه است و یکی از جذاب ترین کاربرد های فتوشاپ محسوب میشود که قطعا آینده درخشانی هم دارد.
8-طراحی لوگو: برنامه های زیادی مثل برادر دوقلوی فتوشاپ یعنی ایلوستریتور برای طراحی لوگو وجود دارند اما فتوشاپ هنوز بین طراحان لوگو محبوبیت بالایی دارد. طراحی لوگو جز اولین نیاز های هر کسب و کاری است که با آنلاین شدن کسب و کار ها این نیاز بیش از پیش احساس میشود. طراحی لوگو نیز پتانسیل کسب درآمد بالایی با فتوشاپ و شهرت برای طراحان دارد به شکلی که کمتر کسی است در دنیای طراحی به طور مثال نام مرتضی ممیز که بسیاری از لوگو های ماندگار مثل ایران خودرو را طراحی کرده است نشنیده باشد.
9-طراحی عکس محصولات فروشگاه های اینترنتی: فروشگاه های اینترنتی سهم بالایی از خرید توده مردم را به خود اختصاص داده اند و صاحبین این فروشگاه برای رقابت با یکدیگر نیاز به طراحی جذاب محصولات دارند. طراحی عکس و بنر های محصولات فروشگاه های اینترنتی نیز به کمک فتوشاپ انجام میشود.
2-فتوشاپ در صنعت چاپ و تبلیغات:
شاید این حوزه از قدیمی ترین کاربرد های فتوشاپ باشد که هنوز هم تضاقای بالایی برای آن وجود دارد. تا قبل از ساخت نرم افزار فتوشاپ صنعت چاپ و تبلیغات جذابیت چندانی نداشت و عموما دستی طراحی میشد. در ادامه کسب درآمد با فتوشاپ در صنعت چاپ و تبلیغات را خواهید خواند.
1-طراحی بنر ها و بیلبورد های تبلیغاتی: همانطور که قبلا گفتیم در اکثر خیابان های اصلی و حتی اتوبان ها بیلبورد های تبلیغاتی بسیاری تصب شده اند که طراحی آن ها با فتوشاپ انجام میشود. این حوزه جز پردرآمدترین حوزه های فتوشاپ است و خوشبختانه روز به روز هم تقاضای بیشتری برای آن ایجاد میشود. با یادگیری فتوشاپ میتوانید با معتبر ترین شرکت ها وارد همکاری شوید و برای آن ها بیلبورد های جذاب طراحی کنید. نکته مثبت دیگر این شغل جذابیت بالای آن است به طوری که بعید است دچار فرسودگی شغلی شوید.
2-طراحی ست اداری و سربرگ: شرکت ها برای مکاتبات کاری نیاز به سربرگ دارند. سربرگ در واقع قسمت بالایی نامه ها و برگه های اداری است که از لوگو، اطلاعات تماس هویت شرکت است. یکی از کاربرد های جانبی سربرگ جلوگیری از کپی آسان اسناد تجاری است. ست اداری همانطور که از نامش پیداست اقلام مورد نیاز ادارات و شرکت ها مثل برگههای سربرگدار در ابعاد مختلف، پاکت نامه، کاغذ یادداشت، دفترچه یادداشت، فرمهای پرکاربرد، پاکت در ابعاد مختلف و هرگونه موارد چاپی پرکاربرد دیگر است. هدایای تبلیغاتی مثل تقویم ها نیز عمدتا با فتوشاپ طراحی میشوند.
3-طراحی کارت ویزیت و قالب رزومه: کارت ویزیت جز ضروری ترین موارد برای یک فرد در کسب و کار است زیرا فرد ممکن است در طول روز با چندین نفر مذاکره کند و یا اصلا در نمایشگاهی بزرگ حضور یابد. درچنین حالتی امکان نوشتن آدرس و شماره تلفن روی کاغذ و دادن آن به افراد اصلی جالب و منطقی نیست! تا همین چند سال پیش اکثر کارت ویزیت ها از قالب های آماده و تکراری استفاده میکردند اما اخیرا به علت ضرورت برندسازی شخصی همه دوست دارند متقاوت و خاص باشند به همین علت برای طراحی کارت ویزیت اختصاصی هزینه میکنند. قالب رزومه هم داستانی مشابه دارد. افراد متخصص که سابقه کاری و پرستیژ شغلی بالایی دارند دوست دارند قالب رزومه مخصوص خود را داشته باشند.
4-بنر های اماکن تجاری: به زبان خودمانی همان طراحی بنر پاساژ ها، مجتمع های تجاری و مغازه ها است که عمدتا توسط فتوشاپ انجام میشود. استند های تبلیغاتی که در مغازه های کمی لوکس تر وجود دارند نیز توسط فتوشاپ طراحی و اجرا می شوند.
3-صنعت مطبوعات و نشر:
رادیو که اختراع شد همه گفتند کسی دیگر روزنامه و کتاب نخواهند خواهند اما زمان گذشت و این صنعت آسیبی ندید. همین حرف را برای اختراع تلویزیون هم زدند اما برعکسش اتفاق افتاد و باعث رونق و تبلیغ صنعت چاپ شد. اخیرا هم درباره اینترنت و شبکه های اجتماعی همین حرف را گفتند اما صنعت مطبوعات و نشر همچنان به کار خود ادامه خواهد داد. در ادامه با کاربرد های فتوشاپ در مسیر کسب درآمد در صنعت نشر و مطبوعات بیشتر آشنا میشویم.
1-صفحه آرایی و طراحی صفحه اول روزنامه ها و مطبوعات: برای صفحه آرایی در این حوزه افراد حوزه دو دسته اند، افرادی که با هم خانواده فتوشاپ یعنی ایندیزاین طراحی میکنند و افرادی که این کار را با کمک فتوشاپ انجام میدهند که اتفاقا تعدادشان هم کم نیست. اما طراحی صفحه اول روزنامه ها و به خصوص مجلات امری بسیار حیاتی است که عمدتا با فتوشاپ انجام میشود زیرا طراحی بد آن فروش آن نشریه را نابودی میکشاند. از این رو بسیاری از شرکت های نشر هزینه های بسیاری برای طراحی این بخش میکنند. طراحی صفحه اول مطبوعات هنری است که عمدتا ابتدا از همفکری با نویسندگان و سردبیر برای انتخاب تیتر ها آغاز و با طراحی توسط فتوشاپ پایان مییابد.
2-طراحی جلد کتاب: چند سالی است که تب نویسندگی دوباره داغ شده است و افراد به دنبال نوشتن و چاپ کتابشان هستند. طراحی جلد کتاب شاید بعد از معروفیت نویسنده مهم ترین عامل در انتخاب و فروش کتاب باشد. از این رو نویسندگان و ناشران حساب ویژه ای روی طراحی جلد کتاب باز می کنند. یک مزیت این حوزه ویژگی اخلاقی نویسندگان است. کار کردن با نویسندگان به دلیل روحیات آن ها بسیار لدت بخش است و همچنین برای اجرای ایده های جدید و شجاعانه دست و بال بازتری دارید.
4-فتوشاپ در صنعت بازی، سرگرمی و انیمیشن:
یکی از صنایع رو به رشد و کسب درآمد پولساز با فتوشاپ صنایع مرتبط با ساخت بازی، سرگرمی و انیمیشن است. درست است که هر کدام از این حوزه ها تخصص جداگانه خود را نیاز دارند اما در هرکدام از این حوزه ها که فعالیت میکنید یادگیری فتوشاپ کار شمارا راحت و کیفیت آن را افزایش می دهد.
1-فتوشاپ در صنعت بازی سازی: محبوبیت بازی های موبایلی و درآمد بالای برخی از آن ها باعث افزایش استیوهای بازی سازی شده است. هر استدیو نیاز به یک طراح مسلط به فتوشاپ دارد. تقریبا هرکجا که در صنعت بازی ربط به پیکسل یا رنگ آمیزی دارد فتوشاپ هم کاربرد دارد. به طور مثال از طراحی کاراکتر ها و پس زمینه ها تا آیکون ها را می توان به کمک فتوشاپ انجام داد.
2-فتوشاپ در صنعت سرگرمی: صنعت سرگرمی بسیار گسترده است، از فلش کارت های آموزشی کودکان گرفته تا بوردگیم ها همگی با فتوشاپ طراحی می شوند. حتی اگر بزرگتر فکر کنیم ساخت پوستر ها و جلد های فیلم های سینمایی و فیلم های توزیع خانگی با فتوشاپ ساخته می شوند.
3-صنعت انیمیشن و موشن گرافیک: همانطور که گفتیم این دو حوزه تخصص های خود را می طلبند اما اگر انیماتور باشید یا موشن گرافیک بسازید ولی فتوشاپ بلد نباشید، همیشه به مشکل برخواهید خورد!
5-فتوشاپ در صنعت عکاسی:
اگر بخواهیم ریزتر به موضوع نگاه کنیم صنعت عکاسی را میتوان به سه قسمت عمده عکاسی آتلیه ای، عکاسی خیابانی و عکاسی صنعتی تقسیم کرد. پیشتر در مقاله ای جداگانه به این حوزه پرداخته ایم اما در این قسمت هم به طور کلی این حوزه را بررسی خواهیم کرد.
1-عکاسی آتلیه ای: پرکاربردترین استفاده فتوشاپ در صنعت عکاسی همین مورد است. عکاسی آتلیه ای عمدتا برای عکس های پرسنلی، عکاسی کودکان و عکاسی عروسی استفاده می شود و دانش فتوشاپ به شما کمک میکند عکس هایتان یک سر و گردن از رقبا جذاب تر باشد.
2-عکاسی خیابانی: اگر در اینستاگرام فعال باشید همیشه عکس هایی به چشمتان میخورد که بیشتر اوقات جوانان هستند و محیط عکاسی آن ها خارج از آتلیه است. این نوع عکاسی به عکاسی خیابانی مشهور است و مدتی است که بسیار رواج پیدا کرده است. این نوع عکس ها ادیت های فانتزی تری نسبت به آتلیه ای دارد و برای روتوش آن بسیار به فتوشاپ نیاز دارید.
3-عکاسی صنعتی: این نوع عکسای برای ثبت تصاویر محصولات یا دستگاه های شرکتی کاربرد دارد. به دلیل اینکه گاهی عکاسی در محیط کارخانه انجام می شود شرایط نوری و رنگی جالبی مهیا نیست و نیاز به روتوش با فتوشاپ بسیار احساس میشود.
6-استفاده های تخصصی:
فتوشاپ کاربرد های بیشماری دارد که قطعا در یک مقاله نمیگنجد. به طور مثال فتوشاپ در صنعت معماری استفاده های بسیار مهمی مثل شیت بندی، پست پرداکشن یا حتی طراحی داخلی دارد. در بسیاری از صنایع تخصصی دیگر هم فتوشاپ کاربرد های مخصوص به خود را دارد.
راز درآمد بالا از فتوشاپ چیست؟ چگونه یک فریلنسر فتوشاپ با درآمد بالا شویم؟
قطعا شنیدهاید که متخصصین فتوشاپ درآمد بالایی دارند اما بسیاری از افرادی که قدم در مسیر فتوشاپ میگذارند هرگز به درآمد بالا نمی رسند و حتی تعدادی از آن ها هیچگاه به درآمد زایی نمی رسند. فتوشاپ هم مثل هر مهارت دیگری نیاز به انتخاب مسیر درست دارد و این مقاله هم درباره همین موضوع است. شاید همیشه از خود پرسیده اید که چرا برخی از افراد فریلنسر فتوشاپ درآمد های میلیونی دارند ولی بعضی دیگر با وجود مهارت مناسب درآمد خوبی ندارند، در این مقاله به سه پاسخ اصلی این سوال میپردازیم و به شما قول می دهیم اگر این سه قدم را اجرا کنید، قطعا به درآمد های بالا خواهید رسید.
1-آموزش مداوم:
اولین راز فریلنسر های پردرآمد آموزش مداوم است، قبلا در مقاله ای کاملا به راه های آموزش فتوشاپ پرداخته بودیم اما منظور ما از آموزش مداوم چیز دیگری است.در آن مقاله به آموزش اولیه پرداخته بودیم و راه های مختلف آن را بررسی کرده بودیم، اگر در فتوشاپ پایه علمی خوبی ندارید هیچکدام از این تکنیک ها برای شما کارایی ندارد پس لطفا ابتدا آن مقاله را بخوانید.
به بحث اصلی بر میگردیم، درآمد های بالا در فتوشاپ به جیب کسانی می رود که “بهترین” هستند، اما برای بهترین شدن باید چه کرد؟ شما پس از یادگیری فتوشاپ با دیگر کسانی که فتوشاپ را اصولی آموخته اند در یک سطح قرار میگیرید و در بازار کار هیچ برتری نسبت به افراد دیگر ندارید. حال تصور کنید به مدت دو سال هر روز چیز جدیدی درباره فتوشاپ بیاموزید. قطعا در انتهای این دو سال مهارت شما به حدی زیاد شده است و دانش بالایی کسب کرده اید که کمتر کسی در بازار می تواند با کیفیت کار شما رقابت کند.
دقیقا منظورمان از آموزش مداوم همین است. لازم نیست روزانه چند ساعت وقت بگذارید و تمرین های سخت انجام دهید، حتی اگر روزانه نیم ساعت تا یک ساعت هم برای آموزش خود وقت بگذارید (مثل همین الان که این مقاله را می خوانید) قطعا بعد از مدتی به “بهترین” تبدیل خواهید شد که شرکت ها و افراد برای همکاری با شما رقابت می کنند. از همین الان که این مقاله را خواندید برای اموزش روزانه خود برنامه ریزی کنید تا بتوانید به سطح بالای کاری و درآمدی برسید. فراموش نکنید که بهترین سرمایه گذاری، سرمایه گذاری روی خودتان است.
2-قدرت تحلیل بازار:
شاید کسی که صد سال پیش یک مهارت را میآموخت تا آخر عمرش اتفاق خاصی نمی افتاد و همان مهارت برای بازار کافی بود، در واقع بازار بسیار کند تغییر می کرد اما امروزه به لطف اینترنت همه چیز به سرعت تغییر میکند. کافی است مهارتی را بیاموزید و دو – سه سالی فعالیت نکنید. بعد از برگشتن به بازار خواهید دید شرایط با دو سه سال پیش زمین تا آسمان فرق کرده است.
در فتوشاپ هر ساله ترند ها تغییر می کنند و برخی از بازار ها کاملا از دور خارج میشوند و برخی بازار های جدید متولد می شوند. شما به عنوان یک متخصص فتوشاپ باید بازار ها و ترند های جدید را زودتر از رقبا شناسایی کنید و برای آن ها برنامه ریزی کنید. اکثر اوقات این ترند ها می تواند برای شما درآمد بی نظیری داشته باشد، به طور مثال در مقاله ای به یکی از ترند های اخیر فتوشاپ یعنی طراحی پیج ایسنتاگرام پرداخته ایم، جالب است بدانید افرادی هستند که فقط با همین کار درآمد های میلیونی دارند.
برای تحلیل بازار باید دانش فنی بالایی داشته باشید، همیشه بازار یعنی مشتری ها و رقبا را زیر نظر داشته باشید و در نهایت افراد و شرکت های بین المللی را برسی کنید. این مهارتی نیست که یک شبه و با حدس زدن برای شما ایجاد شود اما اگر مسیر را درست انتخاب کرده باشید نهایتا میفهمید که بازار بزرگ بعدی و ترندی که شمارا ثروتمند میکند کجاست.
3- توانایی فروش مهارتتان:
اگر خوب به کارتان دقت کنید در واقع شما مهارت فتوشاپتان را به کارفرماها میفروشید و در ازای آن دستمزد دریافت میکنید. بعضی از افراد در این مهارت بسیار قوی هستند و برخی از افرادبا وجود مهارت فنی بالا نمیتوانند کسب درآمد کنند و پروژه های معتبر بگیرند. این توانایی برای شما یکی از ضروری ترین مهارت هایی است که باید فرا بگیرید وگرنه هرگز به درآمد های خوب نمیرسید. تقریبا همه آموزش های ایرانی فقط به فتوشاپ تکیه کرده اند و به مهارت بسیار مهم بازاریابی و گرفتن پروژه نپرداخته اند، این دقیقا مثل این است که در کارخانه برای ماشین موتور بگذارند اما باک بنزین را فراموش کنند!
یادگیری و ورود به بازارکار:
اگر تصمیم جدی خود را برای یادگیری و ورود به بازار کار گرفته اید ما همراه شما هستیم. اگر میخواهید فتوشاپ را به شکل کامل، کاربردی و اصولی فقط در عرض یک هفته آن هم با قیمتی استثنایی یاد بگیرید، پیشنهاد ما دوره آموزش فتوشاپ است. سورپرایز این دوره یک دوره جانبی به نام بازاریابی و گرفتن پروژه است که با آن می توانید به فن گرفتن پروژه به شکل مستقل مسلط شوید و درآمد های بالا کسب کنید. با این روش نیازی به درآمد کم سایت های فریلنسری نیست و به شکل مستقیم با افراد و شرکت های معتبر وارد همکاری شوید. این دوره به تنهایی 299 هزار تومان به فروش میرسد اما برای شرکت کنندگان دوره فتوشاپ رایگان است. وقت را تلف نکنید و از طریق بنر زیر وارد دوره شوید:
درباره آرش اخوان
تجربه ی فعالیت 11 ساله در حوزه تدوین و گرافیک در شبکه 2 – 3 و شبکه نسیم و همچنین سابقه ی 5 ساله در حوزه تولید محتوا و سئو
سایر نوشته های آرش اخوان
دیدگاهتان را بنویسید